Add fel hirdetésed ingyen!

Az Otthonválasztó.hu oldalon teljesen ingyen oszthatod meg ingatlanhirdetésedet. Emellett lehetőséget biztosítunk, hogy kiemeld hirdetéseidet, amivel meggyorsíthatod az eladást.

Ár -

Mennyibe kerül nálunk az ingatlanhirdetés?

INGYENES

Akár kiadnád, akár eladnád válaszd az Otthonválasztó.hu-t, ahol ingyenes, professzionális hirdetéssel mutathatod be ingatlanodat!

Egyszerű feltöltés

Bonyolult, több lépéses, több oldalas feltöltés helyett, egyszerű egy oldalas hirdetésfeladással segítjük hirdetőinket. Egyértelműen, gyorsan kitölthető űrlap. Hirdetésfeladás akár 2 perc alatt.

Tedd láthatóvá

Az ingatlanod gyönyörű, letisztult formában válik láthatóvá a célközönséged számára. A feltöltött hirdetésed egy pillanat alatt megoszthatod a közösségi médiában (pl.: Facebook).

Add el gyorsabban

Lehetőséged van a hirdetésed kiemelésére, amelynek segítségével gyorsabban eladhatod az ingatlanodat. Próbáld ki kedvezményes árú kiemeléseinket!

Kedvezmények családoknak

Otthont keresel a családod számára?

Nézd meg milyen kedvezményeket vehetsz igénybe!

Otthont keresel?

Találd meg nálunk!

Segítünk, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban találhasd meg álmaid otthonát!

Részletes kereső

Keresési beállításaink segítségével pontosan azokra az ingatlanokra tudsz szűrni, amelyek téged érdekelnek.

Térképes keresés

Van egy kedvenc régiód a városban, ahol ingatlant vásárolnál? Térképes keresésünk segítségével könnyebben megtalálhatod azokat az ingatlanokat, amelyek az általad kedvelt környéken találhatóak.

Felhasználói élmény

Barátságos és kényelmes funkcióink segítségével könnyen kezelheted oldalunkat. Emellett regisztráció után elmenthetsz ingatlanokat és keresési feltételeket is.

Compare listings

Compare